tisdag 25 mars 2014

Malmö och Avesta!

Tusen tack alla nya & gamla kunder som tittade förbi hos oss i Malmö!



Ja, vad tiden går! Jag sa i vintras att när jag avslutar min lilla mässturné så kommer det att vara vår - å ja, nu så är vi ju här! Härligt härligt, och det riktigt spritter i mig - vill sy en massa - har ju stått och dels klappat "mina" tyger på mässorna samt så hört alla era planer för tygerna! Sen blir jag alltid extra sysugen när det är fint väder (haha, borde kanske vara tvärtom?!)



Nu är det ju inte riktigt så att mässturnén är riktigt avslutad än! (blir den någonsin det!?) Nästa helg - den 5e april så är det Hälsomässa i Folkets Park i Avesta! Vad jag gör på en härlsomässa!? Man blir ju glad av mina tyger =) =)
Jag har några platser på gästlistan, så vill ni komma in gratis så skicka ett mail till www.info@delatezz.se! Först till kvarn!

onsdag 5 mars 2014

Helgen som var och tävling inför Malmö!

I helgen som var så besökte vi Symässan i Kviberg/Göteborg. Tusen tack alla som kom förbi!!




Bakom kameran stod Kerstin Alfredsson som även var med och hjälpte mig! 

Nu så har jag landat hemma, webshoppen är åter uppe (FRI FRAKT på alla beställningar på 500kr eller med tom tisdag 11e mars kl 23:59!) och vi siktar nu in oss på Malmö nästa vecka!! Ska bli jättespännande!

För att vinna en entré biljett dit så;
Maila en bild på det du sytt/inspiration - måste innehålla tyg från Delatezz, till info@delatezz.se (märk med "TÄVLING") och motivera varför just DU ska vinna en biljett!
Alla bilder (en per /pers) kommer att läggas upp i en mapp på www.facebook.se/delatezz på LÖRDAG - så får det bidraget som får flest "gilla" under helgen, en biljett, SAMT den som skriver bästa motiveringen vinner också en biljett!
Man kan alltså skicka in bidrag tom fre 23:59!

Bilder & motivering kan komma att användas i reklamsyfte.