onsdag 15 juli 2015

Ny blogg!

Hej!
Nu var det verkligen länge sedan jag hann med att skriva något här - mycket har hänt i mitt privata liv och mycket hänt även med Delatezz!

Lite kort i mitt privata så gick vi isär sommaren 2014 och det innebär nu ett liv med mina tre tjejer varannan vecka och det innebär i sig att jag inte arbetar lika mycket med Delatezz de veckorna helt enkelt - men minst en gång i veckan skickas beställningarna även då (ons/tors).

För Delatezz del så har det inneburit flytt av butiken - två gånger dessutom då det var problem i den första. Men, nu så är vi på fötterna igen och tar nya tag! Det som är jättekul är att min väninna och kollega som har Oaffen har flyttat in hela sitt sortiment hos mig! Både i den fysiska butiken samt i webshoppen!!

Vi kommer dessutom att besöka de flesta mässorna ihop, på de mässor (Borås och Göteborg) som hon inte följer med så blir det en lite mer begränsat utbud som följer med.

Nu har vi startat en ny gemensam blogg som är betydligt mera aktiv, med nyheter, erbjudanden, tutar och en massa annat roligt!


Butiken hittar ni nere i Skultuna Messingsbruk, i gränden direkt till vänster när man kommer fram till bruket (se karta).

För aktuella öppettider se webshoppen (www.delatezz.se)

Välkomna in!