onsdag 24 juli 2013

Sambeställning!

Då var det dags för en sambeställning igen!
Nu är det snabba ryck - men då hinner förhoppningsvis inget ta slut heller =) Ordern vill jag ha redan under morgondagen - så kommer fakturan på torsdagen.

Det innebär att ni kan välja bland hela Michas sortiment - som ni hittar här OBS! Rea samt stuvar går ej att beställa via mig då de oftast hinner ta slut, tar ej emot "chansningar" (då det innebär extrajobb för mig att kreditera ordrarna).

Michas priser gäller (riksbankens växelkurs den dagen jag gör fakturan gäller). En expeditionsavgift på 45kr tillkommer samt frakten inom Sverige - över 1200kr är det som vanligt fraktfritt! (annars så är det max 75kr i frakt - se fliken frakt för fraktuppgifterna!) Det går även bra att hämta ut tygerna hemma hos mig i Västerås!


För att beställa; lägg varorna i kundkorgen, när du är klar - kopiera den och klistra i ett mail (delatezz@gmail.com), gärna så länkarna kommer med (men inget krav!) OBS! Se till att antalet följer med! Brukar falla bort ibland. Obs att det är Michas minimum längder som gäller, samt att det endast går att beställa tyg som finns inne hos dem nu!

När ni sedan mailat ordern tillsammans med adress och ev mobilnr (om ni vill ha avisering), så återkommer jag med en faktura. OBS! att det är kortare tid på fakturorna än vanliga fall - de ska vara betalda senast den 28e juli - annars så förfaller den. Det går utmärkt att swisha!

Liten parlör:

Webware = vävt tyg
Bündchen - Mudd/Ribbstickat
Nicky = Velour
Webbänder = band

Ett tips är att använda google translate på sidan! Men kom ihåg att ändra tillbaka till tyska när ni kopierar varukorgen! =)

Välkomna med er beställning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vid förhandsbokning måste du alltid ange din mailadress, vill du inte uppge den här så skicka ett mail till delatezz @ gmail.com (utan mellanrum!)